Ο Μάθιου Πέρι ήθελε ο Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε ταινία για τη ζωή του – Monomaxos

0
45


Ο Ζακ Έφρον μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάθιου Πέρι τη δεκαετία του 2000, μία συνεργασία που θυμάται με πολλή αγάπη. Ο ηθοποιός, ο οποίος απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επαίνεσε τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι.

Ο 36χρονος πρωταγωνιστής του High School Musical πριν από τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του, αναφέρθηκε με συγκίνηση στον πρώην συμπρωταγωνιστή του, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο σε ηλικία 54 ετών.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2009 στην εφηβική κωμωδία 17 Again, όπου ένας 37χρονος άνδρας, τον οποίο υποδύεται ο Μάθιου Πέρι, μεταμορφώνεται με μαγικό τρόπο στον 17χρονο εαυτό του, τον Ζακ Έφρον.

«Πραγματικά θέλω επίσης να αναφέρω κάποιον που δεν είναι εδώ σήμερα, και αυτός είναι ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ήταν τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί μου όταν δουλέψαμε στο 17 Again» δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός.

«Η συνεργασία μαζί του ήταν τόσο διασκεδαστική και πραγματικά με ώθησε και με παρακίνησε με πολλούς τρόπους. Πραγματικά με ώθησε στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου, γι’ αυτό σε ευχαριστώ πολύ Μάθιου. Σε σκέφτομαι πολύ σήμερα».

«Ο Μάθιου Πέρι ήθελε ο Ζακ Έφρον να τον υποδυθεί σε αυτοβιογραφική ταινία»

Στη σημαντική αυτή στιγμή ήταν καλεσμένος και ο ηθοποιός Μάιλς Τέλερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ζακ Έφρον στη ρομαντική κωμωδία That Awkward Moment το 2014 και αποκάλυψε ότι και ο Μάθιου Πέρι θαύμαζε τον Έφρον.

«Ο Μάθιου Πέρι είχε πει από τότε ότι εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις κωμικές σου ικανότητες που δούλεψες μαζί του, που είπε ότι αν γινόταν ποτέ βιογραφική ταινία γι’ αυτόν, θα ήθελε να τον υποδυθείς εσύ» είπε ο Τέλερ στην εκδήλωση στο Λος Άντζελες.