Ο Τσιτσιπάς «άδειασε» τη μητέρα του – «Η Πάουλα έχει πάρα πολλή {αυτοπεποίθηση}» – Monomaxos

0
18


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Παντόσα ήρθαν για μία εβδομάδα στην Ελλάδα για διακοπές και η κάμερα του «Πρωινού» πέτυχε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο αεροδρόμιο, όπου – μεταξύ άλλων – εκείνος «άδειασε» τη μητέρα του που είχε κάνει ένα σχόλιο για τη σύντροφό του πριν από μερικές ημέρες. 

«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει. Φυσικά πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όταν η δημοσιογράφος του «Πρωινού» σχολίασε ότι «Ήρθατε στην Ελλάδα με την κυρία Μπαντόσα και έτσι δίνετε τέλος στις φήμες χωρισμού», εκείνος απάντησε: «Ναι, σωστά. Αυτό έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κυρία Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Είμαι φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία, τελοσπάντων», σχολίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση της μητέρας του που αφορούσε την Πάουλα Μπαντόσα.

Να θυμίσουμε ότι μιλώντας στο «Πρωινό» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σαλνίκοβα, είχε χαρακτηρίσει την Μπαντόσα ως ένα «κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση», ενώ είχε ακόμα αναφέρει ότι «χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει ακόμα πράγματα».