«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» – Έρχεται ο σαρωτικός παίκτης που θα διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ – Monomaxos

0
13


Αυτή την εβδομάδα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ένας παίκτης έρχεται αποφασισμένος να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. 

Πρόκειται για έναν παίκτη «φωτιά», που έρχεται αποφασισμένος να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ σε ένα παιχνίδι που δεν έχετε ξαναδεί!

Ο παίκτης που θα καθίσει απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι σαρωτικός, ανεπανάληπτος, μοναδικός!

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο και η ερώτηση είναι μία: Θα καταφέρει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα, που θα απαντήσει σωστά στην 15η και τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»;

Γνώσεις, σκέψη, μνήμη, ρίσκο και τύχη είναι απαραίτητα συστατικά για να γίνει κάποιος «Εκατομμυριούχος» και αυτός ο παίκτης τα έχει όλα!

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… μοναδικό τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή, και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» υπόσχεται να μας χαρίσει συγκλονιστικές στιγμές σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.