Πώς να μετατρέψουμε το νερό από τα ρεβίθια σε μους σοκολάτας – Monomaxos

0
12


Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, όταν βράζουμε τα ρεβίθια, με το που είναι έτοιμα το πρώτο που κάνουμε είναι να πετάξουμε το υγρό τους.

Όμως αυτό το συστατικό μπορεί να είναι το κλειδί για τη δημιουργία απροσδόκητα γευστικών λιχουδιών. Επίσης για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό από τα κονσερβοποιημένα ρεβίθια.

Μάθαμε για πρώτη φορά για τη μαγική δύναμη του νερού από τα ρεβίθια δοκιμάζοντας μια συνταγή για μπισκότα μαρέγκας, η οποία έχει προσελκύσει περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μια κρεμώδης, ονειρική μους σοκολάτας με το νερό από τα ρεβίθια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr