Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στον Έρωτα Φυγά – Το φαβορί στη θέση της Χατζηπαντελή στο My Style Rocks – Monomaxos

0
32


Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έρωτα φυγά». Ήδη η σειρά αποτελεί επισήμως παρελθόν για το Open που ανακοίνωσε από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου την έναρξη της νέας δραματικής σειράς Ισπανικής προέλευσης «Η υπόσχεση» στη ζώνη των 20.00.

Μέχρι την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου τα επεισόδια του «Έρωτα φυγά» παρέμεναν διαθέσιμα στο site του σταθμού, όμως, από την Πρωτοχρονιά ή το αργότερο από τη στιγμή που θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείου τύπου του ΑΝΤ1 θα κατέβουν αυτόματα καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου εκτός από τη συνέχεια της σειράς εξασφάλισε και όλα τα προηγούμενα επεισόδια (Μέχρι το 72ο) τα οποία πιθανόν θα κατευθυνθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Όσον αφορά στην προβολή της σειράς την τελική απόφαση θα την πάρει η διευθύντρια στρατηγικού προγραμματισμού του ΑΝΤ1 Χρύσα Μασούρου της οποίας άλλωστε επιλογή ήταν ο «Έρωτας φυγάς» στο Open από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος που κατείχε τότε στο κανάλι της Παιανίας. Υπάρχει η σκέψη για 2 με 3 επεισόδια στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν αποκλείεται ωστόσο τα νέα επεισόδια του «Έρωτα φυγά» να κατευθυνθούν στην prime time του Σαββατοκύριακου ώστε να ενισχυθεί η τηλεθέαση του σταθμού τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Νέα άφιξη στη σειρά ο Αντώνης Φραγκάκης που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Θα υποδυθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν στη ζωή της Μαργέτας (Πέμυ Ζούνη) που πηγαίνοντας στο Κιάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές στις ισχύουσες σχέσεις των ηρώων της δραματικής σειράς εποχής. 

Ποια θα πάρει τη θέση της Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

Το ανανεωμένο «My Style Rocks» θα κάνει πρεμιέρα ένα σχεδόν μήνα μετά το λανσάρισμα του νέου κύκλου του «Survivor». Ως γνωστόν από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού μόδας αποτελεί ήδη παρελθόν η Σοφία Χατζηπαντελή που έχει επιστρέψει στο Λονδίνο.

Έγιναν πολλά δοκιμαστικά για τη θέση της, τις προηγούμενες μέρες και τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η Έβελιν Καζαντζόγλου. Τόσο ως προς την εικόνα της όσο και προς τις γνώσεις της σε θέματα μόδας, αλλά κυρίως τη λεκτική αποτύπωσή τους στη κάμερα.

Τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και μετά την Πρωτοχρονιά, ωστόσο, η κοκκινομάλλα μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί. Στο νέο κύκλο των δοκιμαστικών θα συμμετάσχουν και άνδρες χωρίς ο ΣΚΑΪ να αποκλείει να γίνει η επιτροπή καθαρά «ανδρική υπόθεση» με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό και ένα ακόμη πρόσωπο.

Είναι το σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες. Τώρα η παραγωγή επικεντρώνεται στο κάστινγκ των καινούργιων συμμετεχουσών. Στη θέση της παρουσιάστριας παραμένει η Κατερίνα Καραβάτου. 

Τη δεύτερη μέρα του 2024 «κληρώνει» για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα 

Μετά από λίγες ημέρες σιωπής σχετικά με την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το πάνελ του «I Love Σου Κου» στον ΑΝΤ1 η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής τοποθετήθηκε ευθέως με δηλώσεις της. «Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα ήταν ξαφνική, δεν το περιμέναμε. Αλλά είναι σεβαστή η άποψή της. Όταν την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι αφού δεν ένιωθε καλά, καλά έκανε και αποχώρησε.

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και την άποψη που έχει για τα πράγματα. Ήξερε πού ήρθε και όταν έκανε το δοκιμαστικό. Δεν θα πω περαιτέρω πράγματα, ήξερε πολύ καλά για τι πράγμα ήρθε στην εκπομπή. Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην ένιωσε άνετα, μπορεί να μην έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε. Και οι χημείες των ανθρώπων πολλές φορές μπορεί να μη δέσουν, να μη δέσει το γλυκό.

Όλα τα σέβομαι. Απλά δεν μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα, τα οποία σε εμάς δεν έχει πει». Αυτά ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα με δηλώσεις της λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρινέλα στην πίστα του Nox.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τελική απόφαση για την αντικαταστάτρια της Κουτσοκώστα θα ληφθεί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά και πριν τα φώτα. Το φαβορί είναι εκ των έσω.

Πρόκειται για την Αθηνά Αφαλίδου που βγαίνει σε «παράθυρο» στην εκπομπή και κάνει και τα χιουμοριστικά βίντεο ενώ έχει υπάρξει και σε θέση πάνελ στο παρελθόν στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στο «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα» του Open. Επίσης δεν αποκλείεται να προστεθεί ένα ανδρικό μέλος ακόμη στην παρέα και αν συμβεί αυτό επικρατέστερος είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Δεν αποκλείεται επίσης η ένταξη του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή σε ρόλο «Ειδικού συνεργάτη».