Σταμάτης Γαρδέλης: Παραμένει στο Δαφνί ο ηθοποιός – «Δεν είναι και τόσο καλά» λέει η μητέρα του – Monomaxos

0
7


Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει στο Δαφνί, όπου ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί, λόγω αυτοκτονικών τάσεων. Την είδηση γνωστοποίησε η Σάσα Σταμάτη με ρεπορτάζ της στην εφημερίδα On Time, τη Δευτέρα (20/11) και το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα συνομίλησε με την μητέρα του ηθοποιού, ώστε να μάθει τις εξελίξεις για την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Θάνος Βάγιος, ο οποίος και συνομίλησε με την μητέρα του, ο ηθοποιός έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο, με τον ίδιο να επιθυμεί να μιλά με ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό του. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε επικοινωνία με τη ψυχιατρική κλινική και εν συνεχεία ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στεναχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στεναχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ» δήλωσε στο Πρωινό η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ