«Στην οικογένεια ήμουν η “γεροντοκόρη”, γιατί δεν είχα παντρευτεί» – Monomaxos

0
22


Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο, αλλά και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζε το στενό της περιβάλλον όσο ήταν ελεύθερη, πριν παντρεύτει με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να παντρευτούν και να έχουν παιδιά. Ήθελα να έχω σχέση και έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά δεν ήθελα αυτή την επιταγή την κοινωνική ότι πρέπει στα 30 σου να έχεις παντρευτεί και να έχεις κάνει παιδί. Ήμουν στην οικογένεια η “γεροντοκόρη” γιατί δεν είχα παντρευτεί, ενώ ήταν όλοι μικροπαντρεμένοι. Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το καλούπι. Γάμο έκανα γιατί πραγματικά βγήκε αβίαστα. Δεν θα το έκανα αλλιώς» είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο μια γυναίκα να βρει σύντροφο που θα την “αντέχει”.  Όχι γιατί είμαι δυναμική, αλλά και γιατί ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά και αυτό δημιουργούσε και ένα πρόβλημα, όχι πάντα. Κάποιες φορές δημιούργησε πρόβλημα και η έκθεση αυτή της δουλειάς και αυτή επίσης δημιούργησε πρόβλημα» εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.