Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Υποψήφια προς αποχώρηση η Όλγα Πηλιάκη - Monomaxos

Survivor: Υποψήφια προς αποχώρηση η Όλγα Πηλιάκη – Monomaxos


Με μια εξέλιξη που δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν έκλεισε η βραδιά της Δευτέρας για το Survivor. Οι «Κόκκινοι» έστειλαν στον τάκο την Όλγα Πηλιάκη και έτσι η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor είναι γυναικεία υπόθεση.

Η πρώτη κάλπη της εβδομάδας έδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor τη Ζωή Ασουμανάκη, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα μέγιστα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας  οι Διάσημοι υπέστησαν συντριπτική ήττα με σκορ 12-4 και έπρεπε να θέσουν στον τάκο ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Μάλιστα, πολλοί το απέδωσαν στη δυναμική που έχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως πλέον η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν έναν λόγο να φοβούνται. Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτήν τη φάση είναι η Όλγα Πηλιάκη.

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments