Τάμτα: «Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες» – Γόβα Στιλέτο

0
7


Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της αλλά και στη σχέση που έχει με την κόρη της.

«Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις σε όποια ηλικία θέλεις και άσ΄τους να λένε. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, παλαιότερα έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες» ανέφερε αρχικά η Τάμτα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα της Κύπρου με την οποία είχα πάει στη Eurovision ήταν φανταστική. Αν μου συνέβαινε να είχα ξανά την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα στη Eurovision με την Κύπρο το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% της επιλογής μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Τάμτα μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της.

«Ως πολύ μικρή γονιός σαφέστατα έχω κάνει κι εγώ κάποια λάθη αλλά καυτά κάπως διορθώνονται όταν τα αντιλαμβάνεσαι και τα συζητάς. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να της πω “συγγνώμη” το έχω κάνει με όλη μου τη χαρά» εξομολογήθηκε.

Δείτε όσα είπε η Τάμτα στη συνέντευξή της:

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ