Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο πάμφθηνο αξεσουάρ που «σώζει» χρήματα και κρατάει τη ζέστη στο σπίτι...

Το πάμφθηνο αξεσουάρ που «σώζει» χρήματα και κρατάει τη ζέστη στο σπίτι – Monomaxos


Είναι δυνατόν να πληρώσετε λιγότερο από 10 ευρώ για να γλυτώσετε εκατοντάδες; Αν νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, μάθετε ότι ένα πολύ φθηνό αξεσουάρ θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει απίστευτα ποσά από τους λογαριασμούς ενέργειας αυτό το χειμώνα.

Όπως είπε ένας ειδικός μόνωσης χώρων στη Sun, «Εξοικονομούμε καλύτερα ενέργεια όταν δεν την καταναλώνουμε καν, επομένως είναι σημαντικό να κοιτάξετε από πού μπορεί να διαφεύγει η θερμότητα στο σπίτι σας».

Το μαγικό μονωτικό

Σύμφωνα με τον ειδικό Dave Raval, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ψάξουμε για ανοίγματα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού απ’ όπου δραπετεύει η θερμότητα.

«Ένα κρύο βράδυ, περάστε με το χέρι σας κάθε παράθυρο και κάθε πόρτα του σπιτιού, για να αισθανθείτε πού κάνει ρεύμα», είπε ο Dave, λέγοντας ότι ο πιο συνήθης ύποπτος είναι το κενό κάτω από την πόρτα.

Για αυτό, το πιο ζωτικό και οικονομικό αξεσουάρ που μπορείτε να πάρετε είναι μία λωρίδα μόνωσης, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα οικιακών. Αγοράστε μερικές φτηνές αυτοκόλλητες λωρίδες αφρού για να μπλοκάρετε τον κρύο αέρα στις πόρτες, και κάντε το ίδιο για τα παράθυρα, στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μονωτική ταινία, όπως συμβουλεύει ο ειδικός.

 

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments