Βίκυ Χαντζή για το παράνομο βίντεο που κυκλοφόρησε: «Δεν πίστευα το πόσο καλά είχαν κλωνοποιήσει τη φωνή μου» – Γόβα Στιλέτο

0
9


Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η Βίκυ Χαντζή, μέσα από το πλατό του Alpha, να προτρέπει τους τηλεθεατές να παίξουν τζόγο. Μάλιστα, για το εν λόγω βίντεο, ο Alpha είχε βγάλει και επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας πως πρόκειται  «απολύτως ψευδές, προϊόν παράνομης δραστηριότητας και στοχεύει στην εξαπάτηση του κοινού».

Η Βίκυ Χαντζή, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε στο εν λόγω βίντεο, τονίζοντας πως είναι τρομακτικό να βλέπεις πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κλωνοποιήσει τη φωνή σου τόσο καλά.

«Την ώρα που ξεκινούσα να έρθω στο γραφείο, μια φίλη μου μού στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει, “δες αυτό το βίντεο, είσαι πραγματικά εσύ; Λες αυτά τα πράγματα;” Είναι τρομακτικό πραγματικά, να ακούς τη φωνή σου και να βλέπεις τον εαυτό σου να λέει πράγματα που δεν έχεις πει ποτέ.

Με άκουγα να ενθαρρύνω τον κόσμο να ποντάρει να παίξει τζόγο διαδικτυακά μέσα από το πλατό, μέσα από το στούντιο του Alpha, την ώρα που έδινα το ρεπορτάζ μου. Δεν πίστευα το πόσο καλά είχαν κλωνοποιήσει τη φωνή μου. Αρκεί να έχουν μαγνητοφωνήσει τέσσερα μόλις δευτερόλεπτα από κάποια ομιλία, από κάποιο ρεπορτάζ, από κάποια συνέντευξη, έτσι ώστε να κλωνοποιήσουν όλο το φάσμα της φωνής.

Το 2016, το BBC παρουσίασε ένα ρεπορτάζ, όπου έδειξε πως το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον κατάφερε να συνθέσει τον ψηφιακό Barack Obama, ο οποίος μιλούσε και έλεγε κάτι σχετικά με την ανεργία. Θα μπορούσε να λέει το οτιδήποτε.

Όταν αντιλήφθηκα το βίντεο αυτό και τη σοβαρότητα, ενημέρωσα αμέσως τη διοίκηση του Alpha και το νομικό τμήμα και κινήθηκαν αμέσως όλες οι απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες», είπε η Βίκυ Χαντζή.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ