Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠεριβάλλονΤαλαιπωρημένο όρνιο κατέφυγε στην παραλία του Φραγκοκάστελλου στην Κρήτη

Ταλαιπωρημένο όρνιο κατέφυγε στην παραλία του Φραγκοκάστελλου στην Κρήτη

Τα περιστατικά στην Κρήτη, όπου διάφορα μεγάλα πτηνά εξασθενούν και είτε πέφτουν στους δρόμους είτε στη θάλασσα, δεν έχουν τελειωμό. Σήμερα, επιχειρηματίας στο Φραγκοκάστελλο εντόπισε ένα ταλαιπωρημένο από τη ζέστη όρνιο να στέκεται σε κοντινή παραλία.

Του ανταποκριτή μας από τοflashnews.grστην Κρήτη

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 21/7 στην παραλιακή περιοχή του Φραγκοκάστελλου στα Σφακιά, ένας επιχειρηματίας της περιοχής έκπληκτος είδε έναν κάναβο (όρνιο) να βρίσκεται στην παραλία. Αμέσως τον πλησίασε και τον μετέφερε σε σκιερό μέρος στην επιχείρησή του, όπου του έδωσε νερό και τροφή, αναμένοντας τους αρμοδίους από τη Διεύθυνση Δασών να τον παραλάβουν.

Να σημειωθεί πως σήμερα, ένα ακόμη άγριο πτηνό εντοπίστηκε στην Παλαιόχωρα, όπου και εκεί μετέβησαν άνθρωποι από το Δασαρχείο για την παραλαβή του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το ταλαιπωρημένο πτηνό:

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα