Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΈκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο

Έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο

«Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη» δηλώνει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μία ημέρα μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, σε εκδήλωση γυναικών της ομογένειας.

Σε δήλωσή του, σήμερα, Παρασκευή, εξηγεί πως προς το τέλος της εκδήλωσης, λίγο πριν την αποχώρησή του, «κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους».

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει πως σε όλη την πολιτική του διαδρομή έχει αποδείξει ότι δεν κρύβεται στα δύσκολα, κι έχει το πολιτικό θάρρος να παραδέχεται και να διορθώνει τα λάθη του.

«Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» τονίζει ο περιφερειάρχης Αττικής.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα