Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑίτημα για συνάντηση με Μητσοτάκη

Αίτημα για συνάντηση με Μητσοτάκη

Την ομόθυμη στήριξή τους προς τον Γιώργο Πατούλη εκφράζουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Νέας Αρχής για την Αττική. Παράλληλα, θέτουν θέμα συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη και την παράταξη στις επικείμενες εκλογές.

«Από τη σημερινή συνάντηση των Περιφερειακών Συμβούλων της διοικούσας παράταξης προέκυψε ομόθυμη στήριξη στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και αίτημα για πραγματοποίηση άμεσης και προ πάσης ανακοίνωσης συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, δοθέντος και ότι εξακολουθεί να τελεί σε ισχύ η απόφαση του τελευταίου για παροχή στήριξης στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα δύο προηγούμενα εικοσιτετράωρα υπήρξαν πολιτικές ζυμώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο την Περιφέρεια Αττικής, καθώς μετά την ενόχληση που προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο χορός του Γιώργου Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, πηγές του κόμματος διεμήνυαν πως «όλα είναι ανοιχτά», θέτοντας ουσιαστικά «στον αέρα» την στήριξη στον κ. Πατούλη.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμμετοχή του σε εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο τις ημέρες των πυρκαγιών, ενώ κύκλοι του περιφερειάρχη ξεκαθαρίζουν ότι ένα λάθος δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επόμενη μέρα στην Αττική.

Στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε σήμερα η τελική απόφασης του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Στο πρώτο πλάνο για το «γαλάζιο» χρίσμα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος ωστόσο ανακοίνωσε χθες ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας, και ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε χθες συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό Παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο. Σε αυτή τη συνάντηση φαίνεται πως έκλεισε και η υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Διαβάστε ακόμα:

Περιφέρεια Αττικής: Ώρα ανακοινώσεων της ΝΔ-Χαρδαλιάς σε πρώτο πλάνο

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα