Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΚυριάκος Μητσοτάκης: Η έμμεση αναφορά σε Γιώργο Πατούλη και Παναγιώτη Νίκα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η έμμεση αναφορά σε Γιώργο Πατούλη και Παναγιώτη Νίκα

Μια έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη αλλά και τον Παναγιώτη Νίκα που δεν στηριξε για περιφερειάρχη Πελοποννησου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέσβο παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το βόρειο Αιγαίο.

Κάνοντας έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Το κόμμα έχει κάνει πια συνολικά και για τις 13 περιφέρειες τις επιλογές του. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε τελικά να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή – δύσκολη ενδεχομένως γι’ αυτούς αλλά είναι κάτι που θέλω να το τονίσω».

Υπενθυμίζεται ότι, παρά τις αρχικές φήμες, ο νυν περιφερειάρχης Αττικής Γώργος Πατούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο νυν περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, σεβόμενος την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει ως υποψήφιο για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τον Νίκο Χαρδαλιά.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments