Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝέα Δημοκρατία: Επικίνδυνος και επιπόλαιος ο Βελόπουλος, διασπείρει fake news για τον...

Νέα Δημοκρατία: Επικίνδυνος και επιπόλαιος ο Βελόπουλος, διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο

«Επικίνδυνο» και «επιπόλαιο» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον κατηγορεί ότι «διασπείρει fake news» για τον φράχτη στον Έβρο.

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, και καταλήγει: «Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος».

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα