Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝίκος Ταχιάος στις πληγείσες περιοχές σε Μαγνησία και Τρίκαλα

Νίκος Ταχιάος στις πληγείσες περιοχές σε Μαγνησία και Τρίκαλα


Με Επίσκεψη σε Μαγνησία και Τρίκαλα και συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιου για τις υποδομές. Νίκος Ταχιάουστις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Η δεύτερη και τελευταία μέρα της περιοδείας του υπουργείου ξεκίνησε με επίσκεψη στο διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας, όπου ο υφυπουργός συναντήθηκε με τοπικούς βουλευτές και εκπροσώπους όλων των κομμάτων, καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής δημοτικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Ταχιάος συζήτησε με τις εμπλεκόμενες αρχές και τους προέτρεψε να συνεργαστούν με το Υπουργείο για τη συμπλήρωση των αρχείων του Υπουργείου Καταστροφές από τα φαινόμενα «Δανιήλ» και «Ηλίας»..

Στη συνέχεια, ο κ. Ταχιάος και η ηγεσία του Υπουργείου πραγματοποίησαν αυτοψίες στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας και ειδικότερα Ποταμός Κραυσιδόνα στον Βόλο και σε Γεφύρι στα Καλά Νερά από το Νότιο Πήλιο. Οι αυτοψίες συνεχίστηκαν Φράγμα Γορτυνίας και σε προσωρινές εργασίες στην κορυφή του Κουτσόχερου, με τελευταίο αγ Γέφυρα Δαδιάςστα Μετέωρα.

Στο τέλος της ξενάγησης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων της περιοχής στο διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων. Στη συνάντηση, ο κ. Ταχιάος εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας με το υπουργείο, τονίζοντας ότι χρειάζεται χρόνος και ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό για να πραγματοποιηθούν σωστά όλοι οι ανασχηματισμοί.

Νίκος Ταχίαος

ειδήσεις Google
monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments