Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝ. Παππάς: Ψήφισα υπέρ του μπασκετμπολίστα Ν. Παππά

Ν. Παππάς: Ψήφισα υπέρ του μπασκετμπολίστα Ν. Παππά

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων, εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Νίκος Παππάς, παρότι στη χθεσινή ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ψήφισε υπέρ του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι σε μεταβατική περίοδο και οι συνθήκες είναι κρίσιμες, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω τη στάση μου στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Στη χθεσινή ψηφοφορία ψήφισα υπέρ της στήριξης του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο της Αθήνας» αναφέρει ο κ. Παππάς σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Η επιλογή που πλειοψήφισε ήταν αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη. Θα τη στηρίξουμε όλοι και όλες» προσθέτει.

Όπως τονίζει, «η επόμενη μέρα και το κόμμα για το οποίο παλεύουμε απαιτούν σεβασμό των αποφάσεων και αξιοπιστία προς την κοινωνία. Διαδικασίες σεβαστές από όλους και όλες, έγκυρες και συμμετοχικές, με το βλέμμα στραμμένο πάντα σε νικηφόρες επιλογές και στην απαραίτητη διεύρυνση σε κοινωνικό επίπεδο».

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα