Το Twitter αποθεώνει τον δήμαρχο Πάτρας για το Παμπελοποννησιακό – «Ας αναλάβει και το ΟΑΚΑ ο Πελετίδης»

0
60


Viral έχει γίνει στο Twitter τις τελευταίες ώρες ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, για την αποκατάσταση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου το οποίο είχε αφεθεί στο έλεος του Θεού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και με φόντο τα σοβαρά προβλήματα στατικότητας στα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

«Πως μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του», ανέφερε σε βίντεό του ο δήμαρχος Πάτρας.

Οι παρεμβάσεις

Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε τις παρεμβάσεις που έγιναν: «Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς».

Στη συνέχεια ο κ. Πελετίδης τονίζει: «Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου», αναφέρει ο δήμαρχος Πάτρας στο βίντεο».

Έγινε viral

Το βίντεο έγινε viral καθώς οι χρήστες των social media άρχισαν να συγκρίνουν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με το ΟΑΚΑ, μετά τα όσα προέκυψαν με το στέγαστρο Καλατράβα, που οδήγησαν σε «λουκέτο».

«Πραγματικό δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην είναι ΠΘ ο Πελετίδης και το λέω πολύ σοβαρά», έγραψε κάποιος στο Twitter. «Ε και δεν βγει στην Πάτρα… Ε και!», σχολίασε άλλος.

Δείτε ορισμένα σχόλια στο Twitter:

 

Google News