Η αγκαλιά και το φιλί του Κασσελάκη με τον Τσίπρα στην εκδήλωση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

0
24


Ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές 2024, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης είχαν μία εγκάρδια συνάντηση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιάζει και να φιλάει τον τέως πρόεδρο, μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, αφού ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκατσε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας, έτσι, ένα μήνυμα συνοχής εντός του κόμματος.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάτσει δίπλα στον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του τέως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο κέντρο πολιτισμού, τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας
Η στιγμή της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προτού μπει στο αμφιθέατρο για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, είχε μία εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις μπήκε στην αίθουσα για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή εκδήλωση του κόμματος, στον απόηχο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα μετά την απόφαση Κασσελάκη, δείχνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα σήμερα, που αυτή η μάχη διεξάγεται απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα, όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.