Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα: «Πρόκειται για προσωπική προσβολή»

0
20


Περί «προσωπικής προσβολής» έκανε λόγο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση πως βγαίνει εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε τοποθέτησή του στον Alpha, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για νίκη των αντιδρώντων και αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιμετώπισαν το θέμα με «ρηχό τρόπο». 

«Όταν μπεις σε έναν στίβο που δεν είναι πρέπουσες οι συνθήκες, καλό είναι να απομακρύνεσαι νωρίς» σημείωσε και ενημέρωσε πως από χθες ήταν σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος και τους είπε πως θα παραιτηθεί εάν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις σε βάρος του.

Παρότι, όπως είπε, τον διαβεβαίωσαν πως «είναι στο πλευρό μου», «δεν βλέπω κάτι τέτοιο». 

«Δεν θέλουν τη βοήθειά μου, δεν πειράζει. Είναι προσβολή στο πρόσωπό μου και προς όσους ψήφισαν» επεσήμανε σε άλλο σημείο. 

Ευχήθηκε, εμφανώς πικραμένος, «καλή συνέχεια» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, επισημαίνοντας όμως πως «ήμουν ο πρώτος που τον στήριξα, αλλά δεν έχει σημασία αυτό». 

Σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν την απόφαση να λαμβάνεται ύστερα από την παρέμβαση της Σοφίας Μπεκατώρου, σχολίασε πως «δεν είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων». Ακόμα, κατήγγειλε την Ολυμπιονίκη για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό».