Καυστικό σχόλιο Politico για Λατινοπούλου: «Η Ελλάδα στέλνει στην Ευρωβουλή τη σωσία της Μελόνι»

0
10


Με ένα ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο σχολίασε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα το Politico, το οποίο αναφερόμενο στη Φωνή Λογικής και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τη χαρακτήρισε ως «σωσία της Μελόνι».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με βάση την πλήρη ενσωμάτωση των ψήφων, κατάφερε να εξασφαλίσει μία έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα είναι κάτοικος Βρυξελλών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στο ίδιο δημοσίευμα, που αποτελεί «ζωντανή» κάλυψη των ευρωεκλογών 2024, το Politico κάνει λόγο: «Το ελληνικό κόμμα Φωνή της Λογικής ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ισχυρής επίδοσης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα στις ευρωεκλογές της Κυριακής».

«Το κόμμα κατάφερε να εξασφαλίσει μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την ψηφοφορία, την οποία θα λάβει η αμφιλεγόμενη ηγέτης του, Αφροδίτη Λατινοπούλου» προσθέτει το Politico σε ό,τι αφορά την πρόεδρο του κόμματος.

Politico: Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Περιγράφοντας το προφίλ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, διευκρινίζει ότι η 33χρονη είχε διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, το 2022 μετά από σχόλια που έκαναν διακρίσεις σε βάρος παχύσαρκων ανθρώπων.

«Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα» συμπληρώνει το ίδιο δημοσίευμα.

«Η Λατινοπούλου τράβηξε επίσης τα βλέμματα με την ανάρτηση ενός βίντεο, όπου κρατούσε καρπούζι, αντιγράφοντας έτσι το βίντεο της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι την ημέρα των εκλογών στην Ιταλία, στο οποίο κρατούσε δύο καρπούζια».

«Το υπερορθόδοξο και υπερσυντηρητικό κόμμα ΝΙΚΗ κέρδισε επίσης αρκετές ψήφους για να στείλει έναν ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Το κόμμα θα εκπροσωπηθεί από το πρώην μοντέλο και γυμναστή Νίκο Αναδιώτη» προσθέτει το ίδιο δημοσίευμα.

«Πέρυσι, ο Αναδιώτης δήλωσε ότι είναι κατά της νομοθεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία» καταλήγει η ανάλυση του μέσου για τις ευρωεκλογές.