Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
ΑρχικήΠολιτικήΚυριάκος Μητσοτάκης: «Το gov.gr 2ο μεταξύ 70 εταιρειών ως προς την εμπειρία...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το gov.gr 2ο μεταξύ 70 εταιρειών ως προς την εμπειρία του καταναλωτή»


Τη δεύτερη θέση μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, ως προς την εμπειρία του καταναλωτή, καταλαμβάνει το gov.gr, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι αποτέλεσμα της Ελλάδας που αλλάζει. Και δεν σταματάμε εδώ», σημειώνει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ξεκινάμε την εβδομάδα με μια πολύ ευχάριστη είδηση: το gov.gr βρίσκεται στην 2η θέση, μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, ως προς την εμπειρία του καταναλωτή!

Πρόκειται για την επισφράγιση μιας σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε στην προηγούμενη κυβερνητική μας θητεία, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του πολίτη με το Δημόσιο, να διευκολύνει την καθημερινότητά του.

Είναι αποτέλεσμα της Ελλάδας που αλλάζει. Και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου. Και θα το πετύχουμε!».

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments