Στέφανος Κασσελάκης: «Θα μας πολεμήσουν – Ένα γραμμάριο δράσης ισούται με τόνο θεωρίας»

0
38


Ο Στέφανος Κασσελάκης, με την ολοκλήρωση της ομιλίας του στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στα μέλη, κάνοντας λόγο πως θα «τους πολεμήσουν».

«Θα μας πολεμήσουν. Το βλέπετε, υποκλίνεται ο ΥΠΕΞ τίποτα, γκάφα Μητσοτακη τίποτα, μ’ εμάς ασχολούνται με το παραμικρό θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα μπορέσουνε να κερδίσουμε ΜΜΕ; Όχι. Θα μπορέσουμε να τα παρακάμψουμε σε ένα βαθμό ναι έχουμε σοσιαλ και  διάδραση με κοινωνία» πρόσθεσε στη συνέχεια για τις επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας»

Συνεχίζοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε πως «δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο σπάω πολλά ταμπού».

«Ευχαριστώ που είστε δίπλα μου σε αυτό και εσεις είστε δίπλα μου γιατί θέλετε να συγκρουστείτε με συμφέροντα. Έχουμε πει για κοινωνικό ιστό εκπροσώπησης, μιλούσα για κάτι πιο πρακτικό κι όλοι εσείς θα πάτε παντού να αγκαλιάσετε όλα τα μελη, γιατί το μήνυμα το δια ζώσης κανείς δεν μπορεί να το αντικαταστήσει.  Ένα γραμμάριο δράσης ισούται με ένα τόνο θεωρίας μην το ξεχάσετε αυτό παρτε πρωτοβουλίες» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να πάρουμε βαθιά ανάσα»

«Αναλάβαμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο και πολύπλοκο δύσκολο έργο, το οποίο ήταν να βοηθήσουμε αυτό το κόμμα, βαθύ κοινωνικό βαθιά λαϊκό, να σταθεί στα πόδια του, να σηκώσει ανάστημα. Προφανώς έπρεπε και πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, αλλά δεν θα γίνουν σε μία ημέρα».

«Πρέπει να πάρουμε βαθιά ανάσα. Πήραμε αποφάσεις, βρίσκουμε βηματισμό δεν γίνονται σε μία ημέρα. Να είστε υπερήφανοι, ξέρετε τι θέλετε» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

«Εγώ είμαι περήφανος για εσάς, σας ευχαριστώ. Μιλήσαμε πολύ για εξωστρέφεια, έδωσα τέσσερα θεματικούς άξονες και πρέπει να επικεντρωθούμε στη δίκαιη φορολογία, στη διαβίωση του πολίτη (ακρίβεια, κοινωνικό κράτος)» υπογράμμισε.

«Ο τρίτος άξονας αφορά την ασφάλεια του πολίτη, και πριν λίγες ώρες απουσίαζα απο αιθουσα γιατί πήγα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.  Δεν είναι ωραία εικόνα για χώρα και κοινωνία και σίγουρα μεγάλη αδικία να στερηθεί τη ζωή του αυτό το παιδί, πραγματικά προσεύχομαι» πρόσθεσε για τον 31χρονο αστυνομικό.

«Ο 7ος όροφος σάς ακούει, δεν καταργεί τα όργανα τα ακούει, ακούει και η κοινωνία. Ο Αλέξης έλεγε, επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Πέσαμε, και από εδώ και πέρα σηκωνόμαστε και πάμε στην εξωστρέφεια».