Στέφανος Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει – Θα χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση»

0
13


«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ για τον αγώνα που έχετε δώσει αυτούς τους μήνες. Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει από πάρα πολλά μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα πέρυσι. Περάσαμε 2 διασπάσεις από μια πορεία μεγάλης μεταβλητότητας μέχρι να φτάσουμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η κοινωνία η ίδια. Και γι’ αυτό πρέπει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάρα πολύ περήφανα για τον εαυτό τους» είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους, κομματικές δαπάνες απέναντι σε εμάς που μέσα στα μέτρα μας και καθαρά μείναμε ηθικοί όπως έπρεπε, απέναντι σε εκείνους καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%» πρόσθεσε για το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

Και συνέχισε: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, αυτό είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού, είναι μια επιλογή που σε μια εκλογική διαδικασία την οποία ανέδειξε ο πρωθυπουργός ως εθνικό διακύβευμα περί σταθερότητας ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια άλλη επιλογή. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει. Για έναν νέο άγνωστο που στέκεται μπροστά σας με την καθαρότητά του. Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση και ακριβώς αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Αυτό το κίνημα που παρά τις αντίξοες συνθήκες άντεξε μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα. Είμαι υπερήφανος για όλες και όλους».

«Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε μια εκλογική διαδικασία που έχει φέρει τα πάνω κάτω. Κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Συνεχίζουμε με την αυθεντικότητα, τις αξίες της Αριστεράς και το βλέμμα στο σύγχρονο μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε για τη χώρα μας» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.