Δημιουργούμε μια υπέροχη vegan εκδοχή των αγαπημένων μας brownies, που είναι πεντανόστιμα και θρεπτικά ταυτόχρονα.
Αυτή η σοκολατένια λιχουδιά ετοιμάζεται σε λίγα μόλις λεπτά και είναι ιδανική για τους vegan, καθώς δεν περιέχει καθόλου ζωικά προϊόντα. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ψήσιμο! Απλά αναμειγνύουμε τα υλικά και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Η σοκολατένια απόλαυση είναι έτοιμη να σας καταπλήξει με μια μόνο μπουκιά…
Υλικά για τη ζύμη
100 γρ. καρύδια
100 γρ. αμύγδαλα
100 γρ. νιφάδες βρώμης
100 γρ. δαμάσκηνα
50 γρ. πικρό κακάο
Υλικά για τη γκανάς σοκολάτας
150 γρ. αβοκάντο
50 γρ. πικρό κακάο
50 γρ. φυτικό γάλα
pexels
Οδηγίες εκτέλεσης
Αρχικά, σε ένα μπλέντερ, αναμειγνύουμε τη βρώμη με τα καρύδια, τα αμύγδαλα, τα δαμάσκηνα και το κακάο. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψί και το τοποθετούμε στο ψυγείο για να σφίξει. Για την γκανάς, χτυπάμε στο μπλέντερ το κακάο με το αβοκάντο και το φυτικό γάλα και στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη ζύμη. Το γλυκό μας είναι έτοιμο! Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Vegan Chocolate Brownies στο ψυγείο για 3 έως 4 ημέρες. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ξηρούς καρπούς της επιλογής σας και να αντικαταστήσετε το αβοκάντο με μια μπανάνα για τη γκανάς. Καλή απόλαυση!