Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΣυνταγέςΟμελέτα με απάκι: Πως θα την φτιάξετε και τι θα πληρώσετε

Ομελέτα με απάκι: Πως θα την φτιάξετε και τι θα πληρώσετε


Οι λάτρεις του αυγού, πραγματικά, θα ενθουσιαστούν με την αφράτη και γευστικά ιδιαίτερη ομελέτα μας. Τα αυγά, αποτελούν ένα σύνηθες πρωινό γεύμα. Άλλωστε, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον γευστικό πειρασμό;

Ομελέτα με απάκι: Πως θα την φτιάξετε και τι θα πληρώσετε

Αν, λοιπόν, αναζητάς και εσύένα λαχταριστό γεύμα, το οποίο θα σε κρατήσει όλη την ημέρα, σου έχουμε την πιο αφράτη και γευστική συνταγή για ομελέτα που θα μπορούσες, ποτέ, να γευτείς.

Υλικά
400 γρ απάκι(καπνιστό χοιρινό) (4,16 ευρώ/τεμάχιο)
6 αυγά  (3,33 ευρώ/συσκ)
1 ποτήρι γάλα (1,10 ευρώ/τεμάχιο)
4 φέτες τυρί ένταμ (2,06 ευρώ/τεμάχιο)
Λίγο λάδι (11,60 ευρώ/λίτρο)
αλάτι (1,46 ευρώ/τεμάχιο)
πιπέρι  (0,68 ευρώ/τεμάχιο)

Το συνολικό κόστος παρασκευής του φαγητού ανέρχεται στα 24,40 ευρώ

Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Κόβουμε το απάκι σε μικρά κομμάτια, το ρίχνουμε μέσα στο ταψί(20×30)αφού έχουμε ρίξει μέσα λίγο λάδι.
Βήμα 2
Το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 3
Έπειτα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, ψιλοκόβουμε το τυρί και τα ρίχνουμε όλα μαζί στο ταψί.
Βήμα 4
Το αφήνουμε περίπου 10 λεπτά εως ώτου ψηθεί στους 200 βαθμούς κελσίου.

Tip: Ψήνουμε την ομελέτα, πάντα, από την μια πλευρά, για να γίνει αφράτη.

 

Ο Αρκάς «πέθανε» και δεν το ξέρει – Το συγκινητικό αντίο του

Τα σέξι «Καλά Χριστούγεννα» της Κένταλ Τζένερ – Ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο [Εικόνες]

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία μέσα στην εβδομάδα – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία [Βίντεο]



monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments