Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΟικονομικό πανεπιστήμιο: Σε λειτουργία η νέα 3D εφαρμογή για τη βελτίωση της...

Οικονομικό πανεπιστήμιο: Σε λειτουργία η νέα 3D εφαρμογή για τη βελτίωση της προσβασιμότητας

Νέα 3D Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης (Virtual Walkthrough) για το νεότερο κτήριό του επί της οδού Τροίας ανέπτυξε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών του.

Η νέα εφαρμογή, που σχεδιάστηκε με στόχο τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει:

  • “Dollhouse”: Το κτήριο σε 3D απεικόνιση
  • “VR Mode”: Περιήγηση στο κτήριο με Virtual Reality
  • “Measurements”: Δυνατότητα μέτρησης όλων των χώρων για τον έλεγχο της προσβασιμότητας ατόμων με αμαξίδιο
  • “Floor Plan”: Ελεύθερη πρόσβαση στις κατόψεις του κτηρίου

Η εφαρμογή, είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΑ στον σύνδεσμο: https://my.thevivestia.com/tour/athens-university-of-economics-and-business και παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγείται στους χώρους του Κτηρίου Τροίας, να αναζητά και να βρίσκει υπηρεσίες και πληροφορίες, από το ειδικά διαμορφωμένο menu, και να επικοινωνεί άμεσα με το Πανεπιστήμιο μέσω της φόρμας ‘’Get In Touch’’. Επιπλέον στο ‘’Latest Videos’’ ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει τα τελευταία spot του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφορικά με διεθνοποίηση και Προγράμματα Erasmus+.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και την προσβασιμότητα στους χώρους μας, με σεβασμό και μέριμνα για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα και κανάλια, φιλοδοξούμε να ενδυναμώνουμε διαρκώς την εικόνα του ΟΠΑ στο διεθνές εκπαιδευτικό στερέωμα και στα κοινά που μας ενδιαφέρουν. Στόχος μας, ένα σύγχρονο και καινοτόμο πανεπιστημιακό περιβάλλον, που αξιοποιεί την τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όλων» τονίζει ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης.

Η νέα αυτή 3D Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία “Vivestia” (πλατφόρμα κρατήσεων πολυτελών καταλυμάτων), από τον Ανδρέα Γκίνη, Marketing Partner και απόφοιτο του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και την ομάδα της Vivestia.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα