Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΤα drones στην υπηρεσία του... έρωτα. Νέα μόδα οι ουράνιες προτάσεις γάμου...

Τα drones στην υπηρεσία του… έρωτα. Νέα μόδα οι ουράνιες προτάσεις γάμου (βίντεο)

Οι άνδρες σε όλο τον κόσμο καταβάλουν κάθε είδους προσπάθεια για να δημιουργήσουν μια συνθήκη, ένα ιδανικό περιβάλλον και γενικά για να οργανώσουν μια κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ρομαντική ή ξεχωριστή ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να πάρουν θετική απάντηση στην πρόταση γάμου που πρόκειται να κάνουν στην αγαπημένη τους.

Ο 30χρονος Ρις Γουίλαν από το Γιορκσάιρ στη Βρετανία αποφάσισε να ζητήσει το σαββατοκύριακο που μας πέρασε από την κοπέλα του να τον παντρευτεί. Αποφάσισε να το κάνει με ένα ξεχωριστό τρόπο. Χρησιμοποίησε ένα σμήνος από drones τα οποία άρχιζαν να σχηματίζουν πολλές εικόνες με θέμα την αγάπη στον ουρανό. Αυτό περιελάμβανε μπουκάλια σαμπάνιας και καρδιές αγάπης και τελικά τα drones σχημάτισαν το όνομα της κοπέλας στον ουρανό και στη συνέχεια τη φράση «Παντρέψουμε».

Η χρήση drones για προτάσεις γάμου αποτελεί μια νέα μόδα με σμήνη από αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα να σχηματίζουν στο νυχτερινό ουρανό όχι μόνο λέξεις αλλά και εντυπωσιακές εικόνες που περιλαμβάνουν αποδοχή της πρότασης με χέρια να εμφανίζονται και να τοποθετούνται σε αυτά δαχτυλίδια κ.α.

Πέρα από το ευφάνταστο του πράγματος σε κάθε περίπτωση το θέαμα είναι εντυπωσιακό και επιδεικνύει μια ακόμη πτυχή των δυνατοτήτων της τεχνολογίας των drones και σίγουρα μια τέτοια πρόταση γάμου μένει αξέχαστη ακόμη και αν τυχόν η απάντηση που θα λάβει ο ενδιαφερόμενος είναι αρνητική….

Naftemporiki.gr

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα