Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαTwitter: Ο Έλον Μασκ έβαλε ένα απίστευτο λογότυπο στα κεντρικά γραφεία αλλά...

Twitter: Ο Έλον Μασκ έβαλε ένα απίστευτο λογότυπο στα κεντρικά γραφεία αλλά αρκετά έχει παραβιάσει κάποιους κανόνες

Το «X» ή δεν είναι και επίσημα το πρόσφατο λογότυπο του Twitter. Μετά την αλλαγή του εικονιδίου στην πλατφόρμα, τοποθετήθηκε στην έδρα της εταιρείας στη Market Street το πρόσφατο λογότυπο.

Το πρόσφατο λογότυπο ή δεν είναι σε περίοπτη και απαστράπτουσα περιοχή ενδιαφέροντος, αλλά έχει προκαλέσει δύο ειδών αντιδράσεις. Θέλω τη μία οι γείτονες διαμαρτύρονται για τον έντονα ενοχλητικό φωτισμό και χρειάζομαι την άλλη οι αξιωματούχοι της πόλης διερευνούν σε περίπτωση που μπορεί να υπάρχει η απαραίτητη άδεια για την εγκατάσταση του λογότυπου.

Σχετικά με την δυσαρέσκεια των γειτόνων, οι καταγγελίες αναφέρουν την αναστάτωση που έχει προκαλέσει ο εκτυφλωτικός φωτισμός, κάνοντας λόγο για απερίσκεπτη απόφαση που διαταράσσει την ζωή τους. Παράλληλα, μπορεί να υπάρχει ο φόβος ότι η πινακίδα με το έμβλημα «κρέμεται» και άρα θα ακόμη μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη σε περίπτωση πτώσης.

Μετά τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, το τμήμα επιθεώρησης κτιρίων του Σαν Φρανσίσκο διερευνά την υπόθεση. Οι επιθεωρητές δεν κάνω αποκλείουν ότι ή δεν είναι πιθανότερο να παραβιάζει τους κανόνες. Μπορεί να υπάρχει μάλιστα μία αναφορά ότι εκπρόσωποι της εταιρείας αρνήθηκαν την πρόσβαση σε αξιωματούχους που προσπαθούσαν να επιθεωρήσουν το έμβλημα.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα