Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΕΚΑΒ: Ξεκίνησαν οι προσλήψεις για τη στελέχωσή του

ΕΚΑΒ: Ξεκίνησαν οι προσλήψεις για τη στελέχωσή του

Υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών για επιπλέον ενίσχυση του Ε.Κ.Α.Β., απόφαση για πρόσληψη 250 ατόμων με συμβάσεις 2 ετών ως επικουρικό προσωπικό κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στην Αττική, μέσω της πλατφόρμας της 1ης ΥΠΕ, η οποία ενεργοποιείται από αύριο και θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 28 Ιουλίου.

Η εξαγγελία της κυβέρνησης είναι για τουλάχιστον 500 άτομα στο ΕΚΑΒ, ενώ να θυμίσουμε ότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπεγράφη πριν λίγες ημέρες έγινε μετάταξη 20 ατόμων από την Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις για να καλύψουν θέσεις οδηγών ΕΚΑΒ.

Αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και η πρόσκληση για προσωπικό σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. Σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις το σύνολο των προσλήψεων στην Υγεία θα ανέλθει στις 10.000 άτομα.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα