Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΥγείαΓεωργιάδης: «Εντός της εβδομάδας η προκήρυξη για προσλήψεις 6.000 γιατρών και 4.000...

Γεωργιάδης: «Εντός της εβδομάδας η προκήρυξη για προσλήψεις 6.000 γιατρών και 4.000 νοσηλευτών» – Monomaxos


Εντός των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για προσλήψεις 6.000 γιατρών και 4.000 νοσηλευτών στο ΕΣΥ, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «το μεγαλύτερο πρόγραμμα προσλήψεων στο ΕΣΥ από την ίδρυσή του».

Επιπλέον, με φόντο τις ελλείψεις προσωπικού, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε πώς θα μπορέσουν πρακτικά να γίνουν τα 50.000 δωρεάν απογευματινά χειρουργεία που εξήγγειλε.

Γεωργιάδης: Τι είπε για τα χειρουργεία

«Εμείς θα δώσουμε το δικαίωμα στις κλινικές του ΕΣΥ, υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις, εάν κρίνουν ότι μπορούν και θέλουν, να οργανώσουν τα απογευματινά χειρουργεία επ’ αμοιβή και μετά θα έρθουμε και θα αγοράσουμε και εμείς, όχι μόνο εμείς, θα αγοράσει ο κόσμος που θα πηγαίνει να τα χρησιμοποιεί, αλλά θα αγοράσουμε κι εμείς 50.000 χειρουργεία για να τα παράσχουμε δωρεάν σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη αναμονή ώστε να καθαρίσουμε τη λίστα» , απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι ο βασικός όρος για να μπορεί μια κλινική του ΕΣΥ να έχει απογευματινά χειρουργεία, είναι η παραγωγή του σε χειρουργεία το πρωί να παραμένει στον μέσο όρο της προηγούμενης χρονιάς.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments