30.9 C
Athens
ΑρχικήΖώδιαΤα ζώδια την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να κάνετε ένα μεγάλο έξοδο. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές θα έχετε επιτυχία στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Αν δεν ασχολείστε με αντικείμενα που απαιτούν γρήγορη κίνηση, είναι καιρός να το κάνετε, γιατί θα έχετε κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση σας να ονειροπολήσετε θα σας οδηγήσει σε διαψεύσεις, τόσο των ονείρων σας όσο και των επιδιώξεών σας. Προσέξτε τις παθολογικές ευαισθησίες που οφείλονται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες που δεν είναι εύκολο να τους ελέγξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με γυναίκες και ίσως έρθετε σε μεγάλη ρήξη μαζί τους. Σήμερα θα έχετε μια τάση τεμπελιάς, θα νιώθετε απομονωμένοι και το μόνο που θα θέλετε θα είναι να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κέρδη μέσω συνεταιρισμών, συνεργασιών και ενασχόλησης με τα κοινά. Θα έλκετε τους άλλους και θα είστε κοινωνικοί και συζητήσιμοι. Ισχυρή φαντασία, δημιουργικότητα και καλές επαφές με το κοινό. Μεγάλη βοήθεια από τους φίλους.

ΛΕΩΝ: Παρεμποδίζεται η ψυχολογική σας ισορροπία εξαιτίας μιας ασίγαστης δίψας για αναγνώριση. Αισθάνεστε ότι δεν σας αναγνωρίζονται τα προσόντα και η προσφορά σας, και ο τρόπος που τα επιδιώκετε σας φέρνει μεγάλο άγχος και εσωτερική ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να δεχθείτε ευχάριστα τις συμβουλές και τις υποδείξεις των ανωτέρων και των εμπειρότερων από εσάς, γιατί η επιθυμία τους είναι να σας βοηθήσουν και όχι να σας υποτιμήσουν. Ευνοούνται οι πανεπιστημιακές σπουδές, η διπλωματική καριέρα και η μετανάστευση.

ΖΥΓΟΣ: Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον σας σήμερα για θέματα αποκρυφισμού, τη Μεταφυσική ή την Αστρολογία. Οι συνεργάτες, οι συνέταιροι, αλλά και ο ερωτικός σύντροφος μπορεί να αποτελέσουν πηγή εσόδων για σας. Ενα κληρονομικό θέμα υπό συζήτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Καλές οι επαφές σας με άτομα που ταξιδεύουν. Επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, αλλά και στις σχέσεις. Για τους ελεύθερους, μια καινούργια γνωριμία φέρνει το ερωτικό καρδιοχτύπι ξανά στη ζωή σας. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο σε πλήρη λειτουργία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευαίσθητη η υγεία σας, εξαιτίας μεγάλου άγχους. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά σάς αγχώνει και σας στρεσάρει πολύ, τόσο που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρκετά ψυχοσωματικά προβλήματα, που, αν δεν μεριμνήσετε, θα επεκταθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κακή εκτίμηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιδιώκετε την εκπλήρωση των σχεδίων σας σας οδηγεί σε λάθη. Προκειμένου να σπεύσετε να διορθώσετε τα πράγματα γίνεστε υπερβολικοί και η σταθερότητα κλονίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα μεγάλη και έντονη δραστηριότητα μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Θα πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που είχατε κατά νου εδώ και καιρό. Θα βοηθηθείτε οικονομικά από γυναικεία, κυρίως συγγενικά πρόσωπα, ή ακόμα θα επιλέξετε να ξεκινήσετε δουλειά στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε υπερβολικά ευμετάβλητοι, αλλά και πολύ δραστήριοι. Νιώθετε μεγάλη έλξη για τα περίεργα και τις ασυνήθιστες έρευνες και θέλετε, αν είναι δυνατόν, να ζήσετε μόνο με την εξυπνάδα σας. Είστε περίεργοι, αγαπάτε τη μάθηση και δεν χάνετε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε διαρκείς επικοινωνίες.monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα