Τα ζώδια την Κυριακή 2 Ιουλίου

0
59
Τα ζώδια την Κυριακή 2 Ιουλίου


Πώς θα είναι η μέρα σας; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Η ρομαντική σας διάθεση είναι στα ύψη. Ο σύντροφός σας θα θυμάται αυτή τη μέρα για πολύ καιρό. Ο Άρης σας προσέχει ξανά και σας δίνει δύναμη, ενέργεια και θετικότητα για να ξεπεράσετε σχεδόν τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις κάθε είδους είναι αμφισβητήσιμες. Μια συνεργασία δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Μπορεί επίσης να είναι ότι μια σχέση πρέπει να τελειώσει οριστικά και αυτό θα σας στεναχωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση σε θέματα υγείας, αλλά και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις ανησυχίες του σώματός σας και στην καλή φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε έτοιμοι για μια εντελώς νέα αρχή, είτε με κάποιον από το παρελθόν είτε με κάποιον νέο. Πρόκειται για τη δημιουργία γερών θεμελίων.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θα είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας που θα αρχίσει να δείχνει αποτελέσματα από τον Σεπτέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα, είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί η παρόρμησή σας δεν σας επιτρέπει να κρίνετε σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Αναπληρώστε τη ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση και φροντίστε να αποκατασταθεί ότι χάθηκε. Οι συνεργασίες θα λειτουργήσουν αν δεν αφήσετε τις αντιπάθειές σας να σας εμποδίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φετινές γιορτές θα φέρουν ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις. Να είστε έτοιμοι για ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας. Εξοπλιστείτε με τη γνωστή σας γοητεία και βγείτε έξω, δεν θα βλάψετε καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται συντηρητική διαχείριση εισοδήματος και αποφυγή δαπανών που ξέρετε ότι μπορεί να σας κοστίσουν μακροπρόθεσμα. Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καλά αποτελέσματα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα θα σας φέρουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, επιτρέποντάς σας να βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζει αυτός ο τομέας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απόφυγε να μαλώσεις με τους συντρόφους σου, όσο κι αν σε εκνευρίζουν. Μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα από γεγονότα, ειδικά στη δουλειά.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε ρεαλιστές για τις αλλαγές που σας επιβάλλουν οι καταστάσεις και αποδεχτείτε ό,τι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Πήγαινε με ότι έχεις και μη ζητάς θαύματα.