Τα ζώδια την Παρασκευή 14 Ιουλίου

0
186
Τα ζώδια την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Είστε πολύ αισιόδοξοι και αυτό είναι καλό. Αρκεί να μην κάνετε υπερβολές και να μην υπερβαίνετε τα όρια κάθε κατάστασης, γιατί αυτό θα σας κοστίσει την απώλεια της ορθής σας κρίσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα του στενού αλλά και του ευρύτερου οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας φορτίζουν ψυχολογικά και σας αποσπούν την προσοχή από άλλα πιο καίρια θέματα της εργασίας και των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ κατάλληλη και κρίσιμη ημέρα για τις οικονομικές σας συναλλαγές με το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τρίτους γενικότερα. Ευνοούνται αυτού του είδους οι συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ συνετά σήμερα, που η μέρα είναι φορτισμένη και εσείς εκνευρισμένοι. Κρατήστε την ψυχραιμία σας αν θέλετε να εξελιχθούν σωστά οι υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μείνετε προσγειωμένοι και ήρεμοι και μη σκέφτεστε μεγαλεπήβολα σχέδια. Ονειρευτείτε εντός πραγματικότητας, ειδάλλως θα έρθετε αντιμέτωποι με απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σαςπρος τους φίλους και συνεργάτες σας. Είναι πολύ πιθανό να διαπληκτιστείτε έντονα και ίσως έρθετε σε ρήξη μαζί τους, που μπορεί να είναι και οριστική.

ΖΥΓΟΣ: Θα κάνετε υπερβολές τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα ζητήματα της καθημερινότητας. Αν, όμως, ξεφύγετε, δεν θα μπορέσετε αργότερα να πάρετε πίσω λόγια που είπατε ή πράξεις που κάνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε τις δραστηριότητές σας στις απολύτως απαραίτητες. Δεν είναι ευνοϊκή μέρα για περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Διαφυλάξτε τις προσωπικές σας σχέσεις από την υπερβολική σας συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε και ενδείκνυται και μη σκέφτεστε ούτε το ρίσκο ούτε και την προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάποιες υποθέσεις σας καθυστερούν, αυτό οφείλεται στο ότι βιάζεστε και κάνετε λανθασμένες επιλογές. Ηρεμήστε και αφήστε τα πράγματα να συμβαίνουν στην ώρα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή απ’ ό,τι του δίνατε ως τώρα. Ενα θέμα υγείας που έχει κυρίως ψυχοσωματικά αίτια θα σας απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συμβουλές που σας δίνουν οι εμπλεκόμενοι φίλοι για τα αισθηματικά σας δεν είναι σωστές και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Προσπαθήστε να αποφασίζετε μόνοι γι’ αυτά τα θέματα.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ