Τα ζώδια την Τετάρτη 12 Ιουλίου

0
177
Τα ζώδια την Τετάρτη 12 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Καθυστερήσεις, εμπόδια, αναβολές και ματαιώσεις τέλος. Ο Ερμής από σήμερα επαναφέρει την ομαλότητα στις εξελίξεις των υποθέσεών σας, όμως, συν Αθηνά και χείρα κίνει, όπως λέει και ο σοφός λαός.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπαίνει τέλος σε παρεξηγήσεις μεταξύ γνωστών και φίλων, ή ακόμα και συνεργατών, αλλά και ολοκληρώνονται καταστάσεις που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο,τι καθυστερούσε ξαναμπαίνει στη ρέγουλά του. Οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται. Επαγγελματικά ζητήματα που ήταν σε αναστολή επανέρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτέλους, τελειώνουν οι καθυστερήσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής σάς ευνοεί και εσείς ξαναμπαίνετε στη γνωστή σας ρέγουλα, που τόσο σας είχε λείψει.

ΛΕΩΝ: Οι ιδέες σας ευνοούνται ως προς την υλοποίησή τους. Καλό είναι, όμως, να μην τις δημοσιοποιήσετε άμεσα. Αρχικά, προτιμήστε να τις εκμυστηρευτείτε σε πρόσωπα εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ποσειδώνας σάς προτρέπει να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και να ονειρευτείτε το μέλλον σας όπως θέλετε να γίνει. Η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ: Τα μικρά ή και μεγάλα ψέματά σας δεν περνούν εύκολα στον σύντροφό σας, που σας ξέρει καλά. Γι’ αυτό, παραδεχθείτε την αλήθεια και μην αντιπαρατεθείτε μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα σχέδιά σας για το μέλλον έρχονται στο προσκήνιο, καθώς το πλανητικό σκηνικό επαναφέρει τα πάντα στη γνωστή ρουτίνα. Τέλος τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σάς προδιαθέτει για ύπνο, ξεκούραση, χαλάρωση, ακόμα και ρομαντικές στιγμές. Ονειροπολήστε, ξεκουράστε το πνεύμα και το μυαλό σας, ανανεωθείτε και αναζωογονηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις στο προσκήνιο, παρότι είναι μια χαλαρή μέρα. Τα αισθηματικά σας σχέδια στο τραπέζι των συζητήσεων με τον σύντροφό σας. Ευνοείστε αν θελήσετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις που βρισκόταν σε αστάθεια σταθεροποιούνται. Οι εκκρεμότητες τακτοποιούνται και τα εμπόδια φεύγουν από τη μέση και δεν σας εκνευρίζουν πια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πλανητική συγκυρία ευνοεί πολύ τα αισθηματικά σας. Ως εκ τούτου, σταθεροποιούνται οι σχέσεις που είχαν κλυδωνιστεί, αλλά και οι ελεύθεροι αποκτούν σύντροφο.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ