Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΖώδιαΤα ζώδια τη Δευτέρα 17 Ιουλίου

Τα ζώδια τη Δευτέρα 17 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Κοινωνικότητα και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα, και όχι μόνο, πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε η υπεραισιοδοξία σας να μη σας κάνει να αντιλαμβάνεστε υποκειμενικά, και επομένως λανθασμένα, τα μηνύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τις οικονομικές συναλλαγές κάθε είδους σήμερα, μια και η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή, αλλά και διάφορα εμπόδια παρουσιάζονται κάθε λίγο και λιγάκι και σας αποσυντονίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι λίγο παραπλανητική, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι όλοι θέλουν το καλό σας και μπορεί να εξαπατηθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι φιλίες είναι πολύ σημαντικές για σας. Ομως, δεν πρέπει να αγκιστρώνεστε από τη γνώμη των φίλων, ούτε να τους αφήνετε να ανακατεύονται σε υπερβολικό βαθμό στα θέματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν προβείτε σε δράση, καλό είναι να σκέφτεστε διπλά και τριπλά ό,τι θέλετε να κάνετε. Υπάρχει ο κίνδυνος να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις και να κάνετε λανθασμένες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Ευνοείστε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι εύκολο να εξαπατήσετε οποιονδήποτε πάει να σας το παίξει πονηρός σήμερα. Είναι πανεύκολο επίσης να σας εξαπατήσουν κάποιοι επιτήδειοι που υπόσχονται πολύ χρήμα εύκολα και γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σας ή κάποιος φίλος σας μπορεί να μασάει τα λόγια του και σε σας αυτό φαντάζει σαν ένα τεράστιο ψέμα που πάει να σας κρύψει. Ηρεμήστε, όμως, και αντιμετωπίστε το ψύχραιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δεν θέλετε να τρέχετε αργότερα, σκεφτείτε πολύ σοβαρά και μεθοδικά κάθε απόφαση και επιλογή που πρόκειται να κάνετε σήμερα. Τα λάθη δεν διορθώνονται εύκολα και το ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα θέματα των αγαπημένων σας ανθρώπων θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι σύντροφοι, οι εραστές, οι φίλοι, ακόμα και η οικογένεια θα είναι το κυρίως μέλημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οικογενειακές υποθέσεις δεν φαίνεται να λύνονται εύκολα και αυτό σας εκνευρίζει. Θυμηθείτε, όμως, ότι δίχως ψυχραιμία κανένα πρόβλημα δεν λύνεται. Γι’ αυτό ηρεμήστε.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα