Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΖώδιαΤα ζώδια το Σάββατο 12 Αυγούστου

Τα ζώδια το Σάββατο 12 Αυγούστου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να είστε σαφείς σ’ αυτά που λέτε, και κάνετε έργα αντί να μιλάτε. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, αν δεν είστε σε θέση να έχετε στη διάθεσή σας όλα τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διακοπές που σκέφτεστε έχουν, δυστυχώς, χρονικό περιορισμό. Μην παραμελείτε όμως, την ξεκούραση σας, ακόμα κι έτσι. Προσέξτε οικογενειακές υποχρεώσεις που παραμελείτε συστηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα, θα σας δώσουν την αίσθηση οικονομικής ασφάλειας, αλλά δεν είναι έτσι. Αν δεν μεριμνήσετε εσείς οι ίδιοι, δεν θα υπάρξει κανείς που θα το κάνει για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας σε θέματα καρδιάς. Οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σας δεν αξίζουν όλοι. Γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί, αλλά όχι εντελώς απόμακροι.

ΛΕΩΝ: Το να παραμείνετε ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί στους τομείς που διακρίνεστε, σημαίνει ότι θα πρέπει να δραστηριοποιείστε και να μην επαναπαύεστε στα ήδη κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, είτε τις παίρνετε γιατί φοβάστε είτε γιατί ενθουσιάζεστε με κάτι. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε πολύ ευαίσθητο ψυχισμό και η ημέρα σας αναγκάζει να υπερασπιστείτε την υγεία σας. Μην αποφεύγετε το γιατρό σας, από φόβο ότι μπορεί να ταλαιπωρηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενας φίλος, ένας συγγενής ή ακόμα και ένας συνεργάτης σας θα σταθεί καλός σύμβουλος στα θέματα που σας απασχολούν και θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υγεία και η διάθεσή σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, ακόμα και τον ελεύθερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να ματαιωθούν κάποιες επιδιώξεις σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Ανοίγονται μπροστά σας νέες ευκαιρίες που καλείστε να αξιολογήσετε και να ενδώσετε, εννοείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της ημέρας, ειδάλλως θα έχετε θέματα που δεν θα μπορέσετε να λύσετε, ούτε και με τη βοήθεια των φίλων και των γνωστών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ερωτικός σας σύντροφος σας βρίσκει ακαταμάχητα συνεργάσιμους κι έτσι η σχέση πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Οι ελεύθεροι όμως επιλέξτε με τις διεκδικήσεις σας, γιατί μπορεί να σας παρεξηγήσουν.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα