Τα ζώδια την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

0
37
Τα ζώδια την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό θέμα προκύπτει ξαφνικά και σας αναστατώνει βγάζοντάς σας εκτός προγράμματος αλλά και εκτός προϋπολογισμού. Αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαφνικά, εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα, ένα θέμα που έχει να κάνει κυρίως με τα συναισθηματικά σας εμφανίζεται και σας αποσυντονίζει. Νιώθετε έτοιμοι να καταρρεύσετε αν δεν επέμβει ένας από μηχανής θεός να δώσει λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντελώς αναπάντεχα, η ψυχολογία σας παίρνει την κατιούσα. Νομίζετε ότι όλα και όλοι είναι εναντίον σας και υιοθετείτε μια πολύ αμυντική στάση απέναντι στα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυκλοφορείτε ανάμεσα σε κόσμο, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που δίνετε σημασία στις προσωπικότητές τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αναλογίζεστε τις δικές σας ευθύνες και τα κακώς κείμενα έτσι ώστε να τα διορθώσετε.

ΛΕΩΝ: Σας προκύπτει ξαφνικά μια ευκαιρία για δουλειά, που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάτε. Ενδώστε άφοβα, γιατί αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για σας να βγείτε από την κατήφεια όπου βρίσκεστε εδώ και κάμποσο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Και εντελώς από το πουθενά, σας χαλάει η καθημερινότητα, σας χαλάνε οι υποχρεώσεις. Το καθήκον για σας δεν έχει νόημα. Αυτό που θέλετε είναι να ξεφύγετε απ’ όλα αυτά. Και θα το κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Προκύπτουν ερωτικοί πειρασμοί σε κάθε σας βήμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή και της νύχτας. Είναι στην ευθύνη σας αποκλειστικά αν θα ρισκάρετε μια σταθερή σχέση για να ενδώσετε σ’ αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολο το συναισθηματικό βάρος μιας σχέσης βγαίνει στην επιφάνεια και μπαίνει επί τάπητος για να συζητηθεί και να αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία της. Μην περιμένετε να βρείτε λύσεις. Απλά συζητήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικά προβλήματα με την υγεία σας προκύπτουν και σας προτρέπουν αφενός να επισκεφθείτε τον γιατρό σας, αφετέρου σας υποδεικνύουν ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας ενθουσιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά που ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να «πέσετε με τα μούτρα», ίσως γιατί δεν εγγυάται διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβλήματα που από καιρό ταλαιπωρούν την οικογένειά σας και εσάς τους ίδιους σήμερα βρίσκουν διέξοδο και λύσεις. Χαρούμενες στιγμές σας περιμένουν με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό της δουλειάς και του σπιτιού σάς χαλούν τη μέρα. Προσοχή χρειάζεται και στα μεταφορικά μέσα, αλλά και στις μετακινήσεις σας γενικότερα.