Τα ζώδια την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

0
11
Τα ζώδια την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Βελτιώνονται σχέσεις και συνεργασίες. Θα καταπλήξετε τους πάντες με την επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και με τις άψογες συναλλαγές σας, και θα καταφέρετε να κρατήσετε τα οικονομικά σας σε ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα σας δώσει εύνοια, και κυρίως θα σας φέρει εύκολα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προσωπικά σας θέματα στο προσκήνιο για ανεύρεση των κακώς κειμένων μεταξύ των κοντινών σας ανθρώπων, αλλά και λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παλιά ζητήματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν ανασύρονται από το χρονοντούλαπο, για να επανεξεταστούν και να βρεθούν λύσεις που τότε δεν μπορέσατε να δώσετε.

ΛΕΩΝ: Με τα οικονομικά των άλλων πρόκειται να ασχοληθείτε σήμερα. Ισως χρειαστεί να δώσετε τη συμβουλή σας σε κάποιο φίλο, ίσως χρειαστεί να δανείσετε κάποιο φίλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα επαγγελματικά στο τραπέζι για επανεξέταση της πορείας σας. Ενα συγκεκριμένο θέμα, όμως, πρόκειται να σας απασχολήσει πολύ και μπορεί να χρειαστείτε τη στήριξη και τη βοήθεια φίλων ή οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ: Αυξημένη η γοητεία σας, θα προσελκύσετε ανθρώπους του αντίθετου φύλου, οι οποίοι δύσκολα θα μπορέσουν να αντισταθούν στα θέλγητρά σας. Αξιολογήστε, όμως, σωστά τις γνωριμίες αν δεν θέλετε να απογοητευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές σήμερα θα είναι αρκετά κερδοφόρες για σας. Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρήματα για τη διασκέδασή σας, γιατί σας χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή σήμερα, γιατί υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε, σε οικονομικό κυρίως επίπεδο, αλλά και να εξαπατήσετε. Οι συναλλαγές σας θα πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε προσοχή στα θέματα που αφορούν στη δουλειά αλλά και στην υγεία σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να αλλάξετε τη διατροφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα ευνοήσει τα αισθηματικά σας θέματα, αλλά χρειάζονται και οι δικές σας προσπάθειες για να διευθετηθούν τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας, γιατί θα έχετε πρόβλημα. Μη δανείσετε και μη δανειστείτε, γιατί καμιά από τις δύο πλευρές δεν θα είναι σε θέση να αποπληρώσει το δάνειο.Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ