Φέτος τον χειμώνα, το Épik ετοιμάζει κάτι σπουδαίο! Συνεργάζεται με τρεις κορυφαίους σεφ, προσφέροντας μια επική γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες!
#Epik3Chefs #naturalgreekgelato
Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναστατεί στην παράδοση. Φτιαγμένος με βούτυρο, αυγά και γάλα από τη Μονή Τίμιου Σταυρού, αυτός ο χαλβάς συνοδεύεται από το μοναδικό μας παγωτό καϊμάκι, που περιλαμβάνει πρόβειο γάλα, μαστίχα Χίου και σαλέπι Ηπείρου.
Μια παραδοσιακή τούρκικη συνταγή αποκτά νέα ζωή με την υπογραφή του διάσημου pastry chef, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο καθημερινά σε περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου – μην την χάσετε!